Sedinta de guvern 3 septembrie

sedinta de guvern 3 septembrie

septembrie 2017 la Acordul de împrumut (Proiectul privind modernizarea sistemului de asistenă socială) dintre România. Oiect DE hotărÂRE privind actualizarea valorii de inventar i a denumirii imobilelor aflate în domeniul public al statului i în administrarea Ministerului Sănătăii prin Spitalul de Psihiatrie Gătaia. Puncte DE vedere. HotărÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia i în administrarea Companiei Naionale de Căi Ferate 'CFR'-SA, a unor mijloace fixe aflate în administrarea Ministerului Transporturilor i în concesiunea Companiei Naionale de Căi Ferate 'CFR'-SA -Sucursalele Regionale CF Craiova. Proiect DE lege pentru ratificarea Acordului politic i de cooperare între Uniunea Europeană i statele sale membre, pe de o parte, i Republica Cuba, pe de altă parte, semnat la 12 decembrie 2016, la Bruxelles. Memorandum cu tema: Aprobarea iniierii negocierilor pentru încheierea unui Acord între Guvernul României i Guvernul Regatului Cambodgiei cu privire la eliminarea obligativităii deinerii vizelor pentru titularii de paapoarte diplomatice i de serviciu Citește și: Anunț de proporții! Edină la Guvernul României. Punct DE vedere al Guvernului referitor la propunerea legislativă pentru completarea Legii.

Informaie DE presă: Sedinta de guvern 3 septembrie

27/2017 privind organizarea i funcionarea Ministerului Economiei. Ce vedetă riscă să fie înlocuită de la PRO TV, după 21 de ani de colaborare.hotărÂRE privind scoaterea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor bunuri aflate în administrarea Ministerului Transporturilor i în concesiunea Companiei Naionale Administraia Porturilor Dunării.

Ședința: Sedinta de guvern 3 septembrie

Comunicate și acte ședință de guvern. Proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda edinei Guvernului, româniei din. Astăzi, 13 septembrie 2017, la ora.00, are loc edina Guvernului, româniei.

Sedinta de guvern 3 septembrie - Acte normative la

263 din 16 decembrie 2010 privind sistemul unitar de pensii publice, provenit dintr-o propunere legislativă (Bp. Iul 24 Mai, informație DE presă privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în ședința din 24 Mai, declarații de presă susținute de purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, după ședința de guvern 24 Mai, declarații susținute. Citete i: ultima ORĂ - Un NOU dosar penal în cazul licențelor Microsoft. Proiect nouslivertin echangiste gratuit DE hotărÂRE privind aprobarea unor modificări i completări în inventarul bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naionale, situate în judeele Cluj, Prahova, Dolj, Buzău, Constana, Ilfov, Galai, Covasna, Tulcea, Mure, Iai, Braov, Brăila i municipiul Bucureti.

0 tankar om “Sedinta de guvern 3 septembrie

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *